uituIn de Middenbeemster komt een nieuw evenement: ‘Uit! aan het marktplein’, het evenement lanceert op zondag 27 september. Door samenwerking tussen de drie culturele muziekcentra, het Cultureel Centrum Onder de Linden en De Keyserinis, is het evenement tot stand gekomen. Het festival is maar 1 dag en het heeft maar 4 muzikale optredens, maar doordat er 3 routes zijn gemaakt is het mogelijk voor alle bezoekers om alle 4 de optredens mee te maken.

Stockholm sneeuwt

Martin Spee is een entertainer, hij treedt op als bedrijfsfilosoof -hier laat hij zien hoe muziek ons beïnvloedt-, als theatermaker en als themazanger. Hij laat ons tijdens Uit! aan het marktplein kennismaken met de muzikale en humoristische reis ‘Johnny ontmoet Shaffy’. De Andersons, een Zweeds-Nederlands muziekgenootschap, laat je alvast proeven van hun nieuwe theatervoorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’.

Edith Piaf

De Franse Chancon Edith Piaf, die uitgroeide van straatmus tot een van de grootste zangeressen in Frankrijk, heeft een heel meeslepend levensverhaal wat wordt vertolkt door Nadja Filtzer en musici. Het stuk heet ‘Vive Piaf’ en wordt gegeven omdat het het 100ste geboortejaar is van Edith Piaf. Daarnaast zijn de publiekswinnaars van Muziek aan de Middenweg Sanne Wallant en Hans Laduc aanwezig met een optreden.

Het eendaagsfestival start om 13:30. Kaarten voor deze muziekestafette kosten 15 euro en kunnen besteld worden via: uitaanhetmarktplein@outlook.com of via tel. 06-54667049.